Culture-Club er et sprit-nyt odenseansk event-bureau med tilsammen over 75 års erfaring. Vi har som ambition at præsentere kulturtilbud af meget forskellig art, fra det brede og folkelige til det mere unikke og skæve. Vi lægger os ikke fast på nogen bestemt genre, men er åben over for alle kulturarrangementer, der har kvalitet. Culture-Club ser frem til at være med til at bringe indhold til Odenses kommende nye musik- og teaterhus Odeon og vi ser frem til mødet med kunstnere, publikum og samarbejdspartnere af enhver art.

Hans Thomsen

Direktør
Send email

Gitte Nielsen

Økonomichef
Send email

Frank Rosander

Produktionschef
Send email

Michael Juul Møller

Kommerciel Chef
Send email

Hans Quistgaard

Promoter
Send email

Kamilla Poulsen

Event- og marketingskoordinator
Send email

Generelle regler for publikum


Sikkerhedspersonalet ved indgangen tager stilling i de enkelte tilfælde og træffer den rigtige afgørelse – og vi vil altid gøre vores bedste for at bevare såvel den gode stemning og det gode humør som publikums og de optrædendes sikkerhed. I enkelte tilfælde kan der dispenseres for reglerne – det er bedst at kontakte os i god tid. Vi bestræber os på at holde vores website opdateret og forsynet med de rigtige oplysninger mht. dato og tidspunkt – i tvivlstilfælde beder vi publikum finde oplysningerne på de købte billetter.

Handicap-billetter skal købes på Billetnet i forvejen
Handicap-billetter skal købes på Billetnet i forvejen Handicap-hjælpere, der ledsager en handicappet, kommer gratis ind. Sædvanligvis åbnes dørene en time før arrangements annoncerede start, men vi beder om forståelse, hvis lydprøver og lignende trækker ud. Men vi vil altid bestræbe os på at begynde arrangementet til tiden!

  • Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke
  • Det er ikke tilladt at medbringe paraplyer, stole og andre lignende genstande
  • Det er ikke tilladt at medbringe professionelt optage-udstyr, hverken til lyd eller billede
  • Det er ikke tilladt at medbringe dyr
  • Det er naturligvis ikke tilladt at medbringe genstande eller andet, der strider mod lovgivningen