Lars Lilholt koncerten d. 1. september er aflyst..

 

 

Lars Lilholt skal under kniven

 

Lars Lilholt Band er desværre nødt til at aflyse deres sidste tre koncerter på årets succesfulde sommerturné.

 

Det drejer sig om koncerterne Køge Festuge 31. august, Den Fynske Landsby, Odense 1. sept. og Indelukket, Silkeborg den 2. september.

 

Lars Lilholt skal opereres i ryggen for to diskusprolapser og en spinal stenose.

 

Problemerne med ryggen startede allerede på Jelling Festival i foråret, men alligevel er turneen blevet gennemført indtil nu.

De sidste mange jobs var dog med forsangeren på krykker og meget kraftige rygsmerter.

 

Men nu har specialisterne på det kraftigste henstillet til, at Lars ikke må belaste ryggen yderligere og det er direkte uansvarligt af ham at gøre turnéen færdig.

 

Forsanger og alle omkring bandet beklager aflysningerne, men bandet lover at vende frygteligt tilbage i 2018.

 

Vinteren bruges til at færdiggøre et nyt album.

 

Det er i øvrigt første gang at Lars Lilholt har aflyst en koncert i sin mere end 40-årige karriere.

 

Allerede købte billetter refunderes automatisk af Ticketmaster. Er billetten købt i én af Ticketmasters salgsteder, bedes I henvende jer der og få refunderet billetten.

 

Direktør for Culture-Club, Hans Thomsen udtaler: ”Vi er selvfølgelig utrolig kede af at vi ikke kan lave vores koncert fredag d. 1 . september i Den Fynske Landsby, men allermest kede af det på Lars Lilholdts vegne. Som et plaster på såret, vil vi gøre jer opmærksomme på at vi har koncert dagen efter d. 2. september i Den Fynske Landsby. Den foreløbig sidste koncert med KrebsFalch bandet sammen – her er der stadig ledige billetter tilbage, som også kan købes hos Ticketmaster.”