Culture Club hitter stadig

Der er næppe mange mennesker, som ikke husker, hvordan Culture Club hittede tilbage i 80’erne. Som nævnt i en anden artikel blev de ført sammen i år 1981, og det varede ikke ret længe, før de fik stor succes. Det var også noget, de fortjente, for de kunne noget. Allerede i midten af 80’erne stod det klart, de de ville blive til noget, og de begyndte derfor efterhånden også at hitte over hele verden. Man kan på mange måder sige, at det var Boy George, der havde en stor del af æren for, at det gik så godt, for han var på alle måder en frontfigur. Det var han også, den dag de blev ført sammen igen i 2003, og det var også ham, der som hovedfigur udtalte sig, da de efterfølgende igen blev opløst.

Bandet var et af de mest populære bands i starten af 80’erne, og det var de inden for det såkaldte New Wave. De havde mange populære sange, og flere af dem hitter stadig. Man kan finde det meste af musikken i diverse musiktjenester rundt omkring på nettet. Man kan dog også gå i en helt almindelig pladebutik og med stor sandsynlighed finde det, som man er på udkig efter. Culture Club hitter nemlig fortsat rundt omkring, og man kan også høre remix af flere af deres sange rundt omkring på de danske diskoteker.

Vi må sige, at vi selv fortsat er skuffede over, at bandet ikke blev sammen i 2003, men det er forståeligt, at gnisten var væk. Vi nåede selv en koncert med dem i England, og det er noget, vi er både glade og meget taknemmelige for at have oplevet. De gode gamle og kendte sange blev spillet, og vi kunne synge med på dem alle. Det gjorde det hele til én stor festlighed. Som vi har nævnt et andet sted, er en af vore yndlingssange Do You Really Want To Hurt Me, men vi er også meget vilde med Karma Cameleon. Vi ved ikke hvilke sange du bedst kan lide, men det vil vi selvfølgelig gerne høre om.

Culture Club hitter stadig

Hvis man tænder for radioen den dag i dag, vil man stadig kunne være heldig at høre nogle af de gamle hits. Den anden dag, da den ene af os tændte for radioen, blev vi bare rigtig glade, da de spillede sangen Time. Det var længe siden, at nogen af os havde hørt den, og vi troede derfor også, at radioen ikke længere spillede disse sange. Men det gjorde radiostationen heldigvis, og det var vi glade for.

Det var en stor dag for os, da bandet blev gendannet omkring deres 20-års jubilæum, og selvom Boy George har udtalt, at de aldrig mere finder sammen, så kan man jo håbe at nogle af dem går sammen og skaber noget musik igen. Det kunne i hvert fald være dejligt, og mens vi stadig går og håber på det, kan vi jo bare læne os tilbage og sætte en af de gode plader på.