Husk de glade 80’ere

Der er ikke mange mennesker, der ikke husker de rigtig gode og glade 1980’ere, hvor man kunne lytte til al den gode musik, der var dengang. Som du ved, drejer denne blog sig om Culture Club, og da vi er ægte fans, har vi selvfølgelig dedikeret bloggen til dem. Men der var altså også mange andre gode bands, og selvom vi er ægte fans, mener vi selvfølgelig heller ikke, at Culture Club skal have hele æren for alt det gode, der skete i 80’erne. De var rigtig gode, og de indtog scenen med maner, men vi må ikke glemme alle de andre bands, der også bidrog til den gode stemning på musikscenerne. De var alle sammen med til at skabe den udvikling, som vi mennesker den dag i dag er en del af – og det er derfor også noget, som vi kan takke Culture Club for.

De fik meget hurtigt stor og unik succes

Det helt særlige og unikke ved et band som Culture Club er, at de meget hurtigt fik ualmindelig stor succes. Folk var helt vilde, når bandet kom på scenen, og det er der selvfølgelig en årsag til. Det var særligt frontfiguren Boy George, der gjorde et stort indtryk på publikum, men det gjorde resten af bandet naturligvis også. Der var altid gode toner på spil, når de stod på scenen, og folk over hele verden var super skuffede, den dag bandet ikke ville mere. Sådan kan det jo gå for os alle, men det var altså meget ærgerligt. Vi var selv ikke så gamle dengang i 80’erne, hvor vi også fik at vide, at bandet ville blive opløst, men vi husker dagen, som var det i går. Det var nemlig en meget speciel dag, og der er nok ikke mange, der ikke i bund og grund ikke husker det.

Bandets forsanger fortalte, at det simpelthen ikke gik mere, og at det var fordi, at de ikke længere havde gnisten. De brændte simpelthen ikke for det mere, og de brændte ikke for at gå på scenen sammen mere. men selvom det var ualmindelige sørgeligt, så betyder det nok slet ikke så meget, for de nåede at lave rigeligt med god musik til verden, som vi mennesker den dag i dag fortsat har meget stor glæde af. Det er jo også noget, der må siges at være ganske imponerende. Og hvorfor hang det så sådan sammen, at de fik så stor succes på noget, der må siges at være rekordtid? Jo, det gjorde de jo ganske simpelt, fordi de fandt ud af, hvad det var, folk godt kunne lide, og så valgte de at levere det. De sammensatte musikken på den bedst tænkelige vis, og så det ramte lytterne lige der, hvor de gerne ville rammes.

Selvom det var en sorg i 1986, da bandet gik i opløsning, så havde de efterladt så meget godt, at vi vil tro, at de altid vil blive husket for det. Det er jo en rigtig dejlig ting, og de har med stor sikkerhed bidraget til, at hele musikverdenen har kunnet udvikle sig. De vil nok også blive ved med at gøre et indtryk derude, for vi ved også, at selv mange unge mennesker vælger at lytte til Culture Club – også selvom de er født langt senere end i 80’erne, og det viser meget. Vi ved, at deres musik aldrig dør ud, og det er noget, vi er rigtig glade for. Vi er super stolte over, at vi har været med, og det vil vi altid være. Det har været en stor epoke med Culture Club, og vi glemmer den aldrig.

Det er heller ikke nogen hemmelighed, at bandet blev gendannet i 2003. Det var helt vildt, og vi var alle sammen super overraskede, men vi havde selvfølgelig også håbet på det. Ja, det havde vi rent faktisk – tro det eller ej. De udgav musik og turnerede også rundt, men senere måtte de igen også erkende, at gnisten var væk, og at de aldrig igen ville gendannes. Det er nok godt nok, for som det er de fleste mennesker bekendt, så bør man ikke beskæftige sig med noget, som man dybest set ikke brænder for, eller som man ikke vil. Culture Club hverken kunne eller ville mere, men det var altså dejligt at se dem tilbage.

Nu har vi fortalt en hel masse om bandet og dets historie, og vi har også fortalt om, hvor vilde vi er med Culture Club. Vi lytter til musikken derhjemme, og vi lytter også til Culture Club, når vi er på farten. Der er ikke noget bedre, og hos os vil musikken aldrig uddø. Vi håber, det er og bliver det samme hos dig, og vi håber derfor også, at du aldrig nogensinde vil slippe dette smukke band, som i hvert fald for evigt er i vores hjerte. Hvordan du har det med bandet, ved vi ikke, men vi er sikre på, at du også holder meget af dem, og at du ligeså er glad for, at de kom hertil. Hvem ved, måske er der snart et nyt band på trapperne, der kan gøre en lige så stor forskel. Det mener vi i hvert fald kunne være super skønt, og vi må alle her i livet væbne os med tålmodighed og se, hvad livet bringer os. Det er altid det bedste, man kan gøre – også når det kommer til al den dejlige musik derude i verden.