Hvem er Culture Club?

Du er kommet ind på denne side af en årsag – det ved vi selvfølgelig godt – og vi ved også, at det er fordi, at du er vild med Culture Club. Det forstår vi godt, for det er vi også. Det kan også sagtens være, at du ikke kender dem så godt endnu, men så er du her selvfølgelig for at lære mere om bandet. Det er vi super glade for, da vi mener, at budskabet skal spredes, og at de skal have kredit for at være så godt et band, som de er. Vi mener, at det er et band, der har givet rigtig meget til verden, og vi var alle fire så godt som lykkelige, dengang de kom til i 1981.

Engelsk musik er et hit

Som du sikkert allerede ved, så er Culture Club et band, der er fra England, og de blev derfor også i sin tid dannet i dette land. Bandet synger også på engelsk, og det er selvfølgelig noget af det, der er med til at gøre musikken både ekstra god og eftertragtet. Vi er rigtig glade for, at du er her, for vi ved, at det nok betyder, at du har det på samme måde, som vi har det. Det kan man glæde sig over, for Culture Club fortjener det. Når flere mennesker kender til bandet, er der også flere mennesker, der kan glæde sig over deres bedrifter. Det er noget, vi alle fortjener.

En af de mest populære sange fra 80’erne er naturligvis sangen Do You Really want To Hurt Me. Der er ikke mange mennesker, der lever i dag, som ikke kender den, for det er også en sang, der altid bliver spillet igen og igen. Vi elsker personligt at lytte til den sang, og det gør vi også, når vi er sammen. Vi mener sagtens, at man stille og roligt kan sidde og lytte til den, mens man også sagtens kan vælge at danse lidt, hvis man er til det.

Det gode ved Culture Club er også, at sangene er meget nemme at synge med på, og det betyder jo så, at det hele bare bliver sjovere. Vi må rent personligt sige, at vi har hørt de bedste sange mere end hundrede gange, men at det ikke er noget, der har været med til at gøre dem dårligere. Snarere tværtimod, og det er jo en god ting. Det er som om, at jo mere, man lytter til sangene fra Culture Club, jo bedre bliver de. Vi har selvfølgelig også alle pladerne derhjemme. Når man er en rigtig og ægte fan er det altså langt fra nok at lytte til musikken online. Så skal der noget helt andet til – og det er at købe sagerne.