Hejsa og velkommen til bloggen med alt om Culture Club. Vi er dedikerede fans af dette ikoniske band, og vi vil arbejde for, at bandet altid vil være på scenen, selvom de ikke er her mere. Med det mener vi, at musikken altid vil være at finde, og det er også en af årsagerne til, at vi regelmæssigt vælger at lytte til musikken online. Vi mener nemlig, at det kan være med til at gøre, at musikken vil blive både bevaret og spillet i fremtiden.

Lyt til Culture Club

Hvis ikke du allerede er en dedikeret fan af Culture Club, ligesom vi er, så mener vi med sikkerhed, at du er kommet til det rette sted, og at du også skal lytte til denne musik derhjemme. Tonerne er helt særlige, og bandet er bare så skønt, at vi er vilde med at sætte Culture Club på uanset anledning og lejlighed. Der er mange mennesker, der stadig den dag i dag lytter til Culture Club, og vi mener også, at det er alle pengene værd.

Du kan her på bloggen læse alt om Culture Club og deres historie. Du kan også læse om bandets opløsning og om deres senere genopstandelse. Du har også mulighed for at læse om, hvorfor vi er så glade for at lytte til netop dette band, og hvad vi gør, for at bevare minderne om det. Culture Club er nemlig ikke bare et almindelige band – det er et band, der gjorde, at musikken udviklede sig dengang i 80’erne, og vi er meget taknemmelige for, at bandet stadig er populært.

Vi byder dig velkommen og håber, du vil komme tilbage til bloggen, når du igen vil læse om Culture Club. Vi gør, hvad vi kan, for at opdatere om alt det væsentlige, og det er godt, du er her og læser med, for på den måde kan minderne om bandet også endnu bedre blive bevaret. Selvom Culture Club ikke længere er her, så må vi bevare minderne og lytte til musikken så ofte, som vi kan. Vi håber, du også vil hjælpe med dette, så de altid er her.